Service diesel
Afiseaza de la 1 la 7 (din 7 produse) Pagini de rezultate:  1 
BG 244 For Diesels

Tratament pentru diesel curãtã rapid elementele sistemului de injectie. Eliminã depunerile de carbon din camera de ardere corectând parametrii de functionare ai motorului. Un flacon de BG 244 (946 ml) trateazã 75-150 l combustibil diesel. Pentru a mentine sistemul de injectie curat, adãugati BG 244 în rezervor la fiecare 14.000 km.

Part No. 24432
Part No. 244 
32 oz. (946 mL) bottle
11 oz. (325 mL) can

BG 229 Diesel Care

Un curãtitor special formulat pentru a elimina depunerile din sistemul de injectie. Destinat atât sistemelor common-rail, cât si sistemelor de injectie clasicã, nu afecteazã în nici un fel componentele sistemelor de injectie, fiind compatibil cu catalizatorii catalitici.
Part No. 229
11 oz. (325 mL) can

BG 9700 Inject-A-Flush for Diesels

Este ultima creatie în materie de dispozitive destinate curãtãrii sistemelor de injectie diesel. Simplu de utilizat, usor de depozitat, nu are pãrti mobile. Destinat a fi utilizat cu BG 229 Diesel Care.
Part No. 9700

BG 2276 DFC with DPL Diesel Fuel Conditioner with Diesel Pump Lubricant

Este un aditiv multifunctional care îndepãrteazã depunerile din sistemul de combustibil si previne aparitia acestora. De asemenea eliminã oxidarea combustibilului. Curãtã întregul sistem de alimentare, reduce emisia de noxe, protejeazã împotriva ruginii si coroziunii. Agentul ''DPL'' din compoziþia acestui aditiv, reface pelicula necesarã pentru lubrifierea pompei de injecþie, prevenind uzura si griparea componentelor.

Part No. 2276
6 oz. (177mL) bottle

BG 247 All weather formula

Acesta mareste lubrifierea combustibilului cu nivelul scãzut de sulf - creste cifra cetanicã (3-7). Mentine fluiditatea combustibilului la temperaturi scãzute. Stabilizeazã combustibilul, previne formarea depunerilor, curãtã sistemul de alimentare, îmbunãtãteste arderea, eliminã depunerile din injectoare, reduce noxele, reduce consumul de combustibil.

Part No. 247
11 oz. (325 mL) can

BG 230 DFC Plus

Îmbunãtãteste arderea si creste puterea motorului, mentine fluiditatea combustibilului pe timp de iarnã, reface pelicula necesarã pentru lubrifierea pompei de injectie, prevenind griparea si uzura componentelor. Acesta este un aditiv multifunctional care îndepãrteazã depunerile din sistemul de alimentare si previne aparitia acestora, corecteazã incompatibilitatea combustibililor diesel amestecati. Nu contine substante oxidante. Protejeazã componentele sistemului de alimentare si ale motorului de ruginã si coroziune, previne griparea si ancrasarea componentelor injectorului reduce noxele.
Part No. 230
32 oz. (946 mL) bottle  

BG 112 DOC Diesel Oil Conditioner

Formula revolutionara destinata in mod expres motoarelor diesel moderne din noua generatie. Mentine ca noi componentele motorului si performantele acestuia, neutralizand acizii si coroziunea, reducand frictiunea, stabilizand vascozitatea si prevenind depunerile printr-o rezistenta sporita la oxidare. Acest aditiv este compatibil cu toate tipurile de ulei.

Part. no. 112
11 oz. (325 mL) can


Afiseaza de la 1 la 7 (din 7 produse) Pagini de rezultate:  1 
 
 
 
Copyright 2012 | www.champarts.ro Telefon:021.316.66.47

Acest site foloseste cookie-uri.

Continuarea navigarii rezulta acceptul dumneavoastra.