Despre noi

B.G. PROD INC. este o companie americanã infiinţatã din 1971 in Wichita-Kansas. Incã de la inceput, BG s-a afirmat ca producãtor de lubrifianţi şi produse destinate pieţei auto, punand la dispoziţia partenerilor produse pentru toate sistemele de acţionare ale unui autovehicul.

Unul din dezideratele cercetãtorilor de la BG a fost şi este protejarea mediului inconjurãtor. De aceea, dezvoltarea unei game profesioniste de produse şi tehnologii novatoare pentru intreţinerea motoarelor cu ardere internã a constituit o preocupare prioritarã.

Calitatea produselor BG a propulsat firma americanã in fruntea producãtorilor de profil de pe piata mondialã, cu o prezenţã activã in 95 de ţãri, respectiv cu o cifrã de afaceri de 9,8 miliarde de dolari in anul 2006.

In anul 2000, firma BG a infiinţat o Universitate in SUA, pentru pregãtirea reprezentanţilor sãi. Echipa de specialisti din Romania, pregatitã la cele mai inalte standarde (inclusiv in Statele Unite) este in permanenţã la dispoziţia partenerilor, intr-o stransã colaborare, pentru a obţine rezultate optime in utilizarea produselor BG.

Din anul 2004, BG este prezentã şi pe piaţa din Romania prin SC CHAMPARTS INT. SRL care este reprezentant şi distribuitor unic.

Testarea şi agreerea produselor BG de catre R.A.R. a fost primul pas in Romania.

Gama produselor BG este foarte diversificatã acoperind o arie largã de utilizari. BG este unica firma din lume care a dezvoltat produse şi tehnologii pentru curãţarea sistemului de admisie, a turbosuflantelor cu geometrie variabila şi a catalizatoarelor la motoarele diesel, fãrã demontarea lor. Practic, cunoscand faptul cã este mai ieftin sã intreţii decat sã repari, BG a dezvoltat conceptul de mentenanţã auto şi l-a perfecţionat in permanenţã, promovand produse unice pe piaţa de profil, fiind marca inregistratã.

Produsele BG se folosesc in industria auto, industria grea, transporturi şi industria flotelor. Atat BG, cat şi Champarts, incearcã prin colaborarea stransã dintre ele sã dezvolte o relaţie cat mai bunã cu partenerii lor.

B.G. Products, Inc are uzinele şi laboratoarele de cercetare pe marginea raului Arkansas la nord de Wichita in Kansas.

B.G. a brevetat o serie de soluţii si dispozitive, iar scopul acestora este sã scurteze timpul de intervenţie, fãrã a se demonta componentele de pe motor. De atunci şi pinã acum, cercetãtorii companiei au adus imbunatãţiri produselor, de asa naturã ca acestea, sã corespundã ultimelor noutãţi in domeniul auto (G.D.I., Common Raill, Turbo, etc.). Puteţi accesa şi site-ul firmei B.G. Prod, Inc. www.bgprod.com

Strategia de marketing a companiei B.G. Product, Int., este de a avea in fiecare ţarã un agent unic de distribuţie, pentru a avea un contact permanent, instruire adecvatã a personalului şi o informare permanentã.

Devenind agent unic in Romania, S.C. Champarts International S.R.L., a format o reţea de distributie, cu oameni pregãtiţi pentru asistenţa tehnicã, şi acum se poate mindrii cu un numãr mare de parteneri ce lucreazã cu produsele B.G., atat in service-uri, cit şi in magazinele de desfacere.
Strategia de marketing a S.C. Champarts International S.R.L. este de a veni in sprijinul oricãrui partener sau potenţial partener cu toate informaţiile pe care acestia le solicitã privitor la produsele B.G., pinã la a le demonstra calitatea acestora.

 
 
Copyright 2012 | www.champarts.ro Telefon:021.316.66.47